Ce este biodieselul

Ce sunt biocombustibilii ecologici sau biomotorina biodiesel:


     Motorina ecologica biodiesel este un biocombustibil cu caracteristici identice cu ale motorinei , ce se obtine prin transesterificarea uleiurilor vegetale, si poate fi folosit pentru orice motor DIESEL, fara nicio modificare a acestuia, obtinandu-se aceleasi performante, cu acelasi consum de carburant. In prezent este un produs accizabil, dar cu acciza 0(zero). Poate fi folosit singur, mai ales cand temperatura exterioara este peste 10 grade Celsius, sau combinat in orice proportie cu motorina, cand temperaturile sunt scazute sau negative.
     Exceptie de la alimentarea cu acest biocarburant fac autovehiculele in al caror sistem de alimentare intra componente din cauciuc natural, pe care biodieselul le ataca. Producatorii acestora mentioneaza pe capacul busonului de alimentare "NOT FOR  BIODIESEL". Puteti vedea un astfel de capac mai jos. Click pe imagine pentru a o MARI. Apoi apasati "Close" din coltul dreapta sus pentru a reveni.
capac buson

capac buson

capac buson rezervor de la masinile in care nu se poate folosi mai mult de 20% biodiesel
Director web
Anunturi
Tags: vanzare, vindem, vand, utilaje, instalatie, procesor, instalatii, procesoare, fabrici, presa, prese, fabricarea, obtinerea, obtinerii, productia, productiei, producerea, procesarea, ulei, bio, motorina, ecologica, ecologice, dieselului, diselului, dizelului, combustibilului, combustibililor, carburantilor, energiei, auto, vehiculelor, carburantului, echipamente, rafinarie, transportului, masina, masinilor, agricole, constructie, constructiilor, fabricarii, biofuels
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one