De ce vindem

De ce vazarea Instalatiei:

      In noiembrie 2006 cand am demarat aceasta afacere, am avut doar o  treime din suma necesara,  pentru a doua treime apeland la  o societate de leasing si pentru a treia, la o banca.  In aceeasi zi am achitat atat utilajele  cat  si taxa de racordare la curentul electric. Utilajele au sosit din Anglia in 4 saptamani,  dar curentul romanesc abia dupa 4 luni (desi transformatorul cu puterea necesara disponibila se afla la doar 80 m de hala de productie). Asa ca m-a prins sfarsitul lunii Februarie 2007 cu punerea in functiune a acestei instalatii.

       Tot in februarie 2007 s-a emis Ordonanta de guvern nr. 213,  prin care biodieselul, din produs neaccizabil devenea produs accizabil,  dar cu acciza „zero" (aceasta chestie numai in Romania se putea intampla),  producatorii de biodiesel nemaiavand voie  sa comercializeze produsul finit decat daca l-ar fi produs in conditii de Antrepozit fiscal. Asa ca m-am documentat ce presupune infiintarea unui Antrepozit fiscal si am constatat ca imi trebuiau inca 15000 Euro,  bani pe care eu nu i-am avut atunci,  abandonand afacerea.

      Incepand cu anul 2009, Guvernul Boc a eliminat acciza pe biocombustibili, dar sunt tot accizabili. Mai nou insa, facand parte dintr-un Patronat al Producatorilor de Biodiesel pe tara, am aflat ca se poate infiinta un Antrepozit fiscal si cu numai  1000-1500 de Euro (e  posibil, ca romanii sunt destepti. Este un secret pe care il voi divulga doar celui care  va cumpara Instalatia de fabricare a biodieselului). 

     Terenul si hala in care aveam eu utilajele de productie au fost scoase la licitatie si vandute, iar eu nu am avut cu ce sa le cumpar,  daca  timp de un an si jumatate am tot achitat cate 7000 RON pe luna pe Leasing utilaje + Chirie hala. In prezent mai am de achitat 10000 euro la banca si am devenit somer, fiind nevoit sa-mi caut un loc de munca in tara sau un job in strainatate.

       De subliniat:

1. Pretul cu care vand instalatia de fabricare biodiesel este cu  40000 Euro sub cel cu care am cumparat-o

2. Tot in acest pret sunt incluse aprox. 1000 kg. de magnesol (valoare=2500 Euro), elemente filtrante de rezerva,  know-how-ul,  asigurarea asistentei tehnice la montarea utilajelor si efectuarea probelor tehnologice la "punerea in functiune".
Director web
Anunturi
Tags: vanzare, vindem, vand, utilaje, instalatie, procesor, instalatii, procesoare, fabrici, presa, prese, fabricarea, obtinerea, obtinerii, productia, productiei, producerea, procesarea, ulei, bio, motorina, ecologica, ecologice, dieselului, diselului, dizelului, combustibilului, combustibililor, carburantilor, energiei, auto, vehiculelor, carburantului, echipamente, rafinarie, transportului, masina, masinilor, agricole, constructie, constructiilor, fabricarii, biofuels
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one